DOLAR 32,4948 0.24%
EURO 34,5951 0.27%
ALTIN 2.478,13-0,19
BITCOIN %
İstanbul
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
2022 Honor Of Kings International Championship’te ülkemizi temsil edecek takım FUTNOVA oldu

2022 Honor Of Kings International Championship’te ülkemizi temsil edecek takım FUTNOVA oldu

ABONE OL
Ekim 24, 2022 14:30
2022 Honor Of Kings International Championship’te ülkemizi temsil edecek takım FUTNOVA oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

FUTNOVA, 2022 HOK Championship Türkiye Seçmeleri finalinde rakibi Next Rüya’yı yenerek ülkemizi uluslararası turnuvada temsil etme hakkı kazandı.

 

2022 HOK Championship Türkiye Seçmeleri’ni kazanarak Honor of Kings’in dünya çapındaki turnuvasında Türkiye’yi temsil edecek olan takım belli oldu. Çekişmeli bir finalin ardından FUTNOVA, Kore’de Aralık ayında başlayacak olan 2022 Honor of Kings International Championship’te mücadele verecek tek Türk takımı oldu.

 

Çekişmeli grup ve eleme aşamaları

FUTNOVA, Fire Flux Esports, Digital Athletics ve Denizbank İstanbul Wildcats takımları; Dark Passage, Karagümrük Espor, Galakticos ve Regnum Carya’nın da olduğu grup aşamasını ilk dört sırada tamamlayarak adlarını eleme aşamasına yazdırmıştı. Elemelerde ise davetli olarak gelen Beşiktaş Esports, Fenerbahçe Espor, Next Rüya ve Papara Supermassive Blaze takımarı seçmelere dahil oldu. 

 

Grup aşamasını yenilgisiz bir şekilde lider olarak tamamlayan FUTNOVA, kıran kırana geçen mücadelelerin ardından çeyrek finalde önce Fire Flux Esports’u 2-0 yenmiş, ardından yarı finalde Beşiktaş Esports’u da 3-0 yenerek finale kalmıştı. Seçmelere eleme aşamasından dahil olan Next Rüya ise çeyrek finalde Papara Supermassive Blaze’i 2-1 yenmiş, ardından yarı finalde Denizbank İstanbul Wildcats’i 3-1’le geçerek finalde FUTNOVA’nın rakibi olmuştu. 

 

Tencent’in İstanbul’daki stüdyolarında gerçekleştirilen final serisinde FUTNOVA, rakibi Next Rüya’ya oyun vermeden 4-0 kazanarak 2022 HOK Championship Türkiye Seçmeleri’nin galibi oldu. FUTNOVA, Aralık ayında gerçekleştirilecek olan 2022 HOK International Championship’te 10 milyon dolar ödül havuzu için oynayacak.

 

18 maçlık galibiyet serisi

Grup aşamalarından beri hiçbir maç kaybetmeyen FUTNOVA, eleme serisindeki maç vermeme geleneğini sürdürdü ve finalde de rakibine karşı hiçbir oyun vermeyerek 4-0’lık galibiyete uzandı. Böylece galibiyet serisi 18 maça çıkmış oldu. FUTNOVA takımının oyuncusu Shanks, oynanan 4 maçın tamamında da seçtiği “Lady Sun” karakteriyle gösterdiği performans sayesinde hem maçın hem de final serisinin en değerli oyuncusu (MVP) olmayı başardı. 

 

Aralık ayında başlayacak olan 2022 HOK International Championship, bu yıl ilk defa Çin dışında takımların mücadelesine sahne olacak. Turnuva ve FUTNOVA’nın global arenadaki performansıyla ilgili daha fazla bilgiyi ilerleyen dönemlerde paylaşacağız.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.