DOLAR 17,9396 0.06%
EURO 18,2785 0.09%
ALTIN 1.023,240,05
BITCOIN 4164321,36%
İstanbul
29°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Call of Duty Mobil Dünya Şampiyonası 2022’nin 4. Aşaması 13 Ağustos’ta Başlıyor

Call of Duty Mobil Dünya Şampiyonası 2022’nin 4. Aşaması 13 Ağustos’ta Başlıyor

ABONE OL
Ağustos 2, 2022 10:30
Call of Duty Mobil Dünya Şampiyonası 2022’nin 4. Aşaması 13 Ağustos’ta Başlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Toplamda 2 milyon doları aşan ödül havuzuyla en büyük mobil oyun turnuvalarından biri olan Call of Duty®: Mobil Dünya Şampiyonası’nda heyecan sürüyor. Şampiyonada 2022’nin 4. Aşaması 13 Ağustos’ta başlıyor. 

 

4. Aşamaya kadar gelmeyi başaran 5 bölgeden toplam 40 takım, ödül havuzundan en büyük payı alabilmek için kıyasıya mücadele edecekler ve kazanan tacını elde edebilmek için son düzlükte bütün hünerlerini sergileyecekler.

 

Dünyanın dört bir yanından hayranlar, Call of Duty: Mobile Esports ve Call of Duty: Mobile YouTube kanallarında veya oyun içinden turnuva heyecanına katılabilir ve bölgesel play-off’ların her birinde tuttukları takımları destekleyebilirler. Call of Duty: Mobile uygulamasının yanı sıra Call of Duty: Mobile Latin Amerika, Call of Duty Mobile Japonya ve Call of Duty: Mobile Brezilya resmi YouTube kanalları da ilgili bölgesel etkinlikleri canlı yayın olarak aktaracaklar.

 

4. Aşamada oynanacak bölgesel play-off maçlarının tarihleri ve saatleri şu şekilde;

  • Hindistan: 13 Ağustos-07:30 UTC / 13:00 IST ve 14 Ağustos-07:30 UTC / 13:00 IST
  • Latin Amerika: 13 Ağustos-15:00 UTC / 10:00 CDT ve 14 Ağustos-15:00 UTC / 10:00 CDT
  • Avrupa: 20 Ağustos – 13:00 UTC / 14:00 BST ve 21 Ağustos – 13:00 UTC / 14:00 BST
  • Japonya: 20 Ağustos – 06:00 UTC / 15:00 JST ve 21 Ağustos – 06:00 UTC / 15:00 JST
  • Kuzey Amerika: 27 Ağustos – 17:00 UTC / 10:00 PST ve 28 Ağustos – 17:00 UTC / 10:00 PST

Bölgesel elemelerde 4. Aşama maçlarına kalmak için mücadele edecek takımlar ise şu şekilde:

Latin Amerika:          

•           iNCO Gaming

•           FR BULLS 

•           Team Zodiac

•           Zygnus E-Sports

•           iTi7an Esports

•           SKADE

•           INFLUENCE RAGE

•           Loops E-Sports

Hindistan:
 
•           GodLike Esports

•           Team Vitality

•           Enigma Gaming

•           Nirvana India

•           Revenant Esports

•           Fenrirxrebirth

•           i2k EliteX

•           RDX

 

Avrupa:

 •           Nova Esports

•           Light

•           Limitless eSport

•           Animus

•           AXIBYTE

•           Xitium

•           Prometheus

•           Cold Esports

 

Japonya:

 •           Team Vrilliant

•           7iz

•           SCARZ

•           BBV Tokyo

•           黒の組織

•           Jadex

•           Call of Juicy

 

Kuzey Amerika:

 •           Tribe Gaming

•           Un Dream

•           NYSL Mayhem

•           Wicked Esports

•           DST NA

•           Trucker Gaming

•           DramaZ

•           Cold Shower
 

Turnuva takipçiler, etkinlikleri Call of Duty: Mobile uygulamasından takip ederek ve izleyerek de özel ödüller kazanabilecekler. Kilo 141 Epik silah şablonu ve Özel Harekât 5 operatör görünümü gibi ücretsiz ve benzersiz hediyeler her bölgesel etkinlikte oyuncuları bekliyor olacak.

 

Call of Duty: Mobile Dünya Şampiyonası 2022 etkinliğine dair daha detaylı bilgi için resmî web sitesini ve Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Haber Kulesi / Manşet Haberi / Güncel Bilgiler / Genel Bilgiler / Bilgi Kulisi / Optik Haber / Hızlı Haber